Aktuella erbjudanden!

Just nu har vi 10% rabatt på ”Exempelprodukt”!

Aktuella erbjudanden!

Just nu har vi 15% rabatt på ”Exempelprodukt”!

Botox och Fillers

Hur länge effekten av en behandling håller är i viss mån individuellt men 3-4 månader för botox och 6-12 månader för filler är normalt. För filler bör man räkna med att förnya efter 4-5 månader för att ha kvar önskad effekt. För botox kan man vänta ca 3 månader mellan behandlingar.
Inget material är permanent utan allt som injiceras kommer med tiden att brytas ner av kroppen.

Vi använder bara fillers med icke animaliskt kollagen och minimal risk för allergiska reaktioner. Det är normalt att bli svullen i det med fillers behandlade området i 1-2 dagar efter. Först 2 veckor efter behandlingen kan man med säkerhet säga att man ser slutresultatet.

Om man är gravid eller ammar ska man inte göra en estetisk injektionsbehandling. Infektioner, sår och blodförtunnande läkemedel kan också göra det olämpligt med behandling. Detta kan man diskutera i samband med en konsultation.

Botox panna

Horisontella rynkor i pannan. Det går att få god effekt på dessa med botox i många fall. I samband med konsultation innan behandlingen kan man avgöra dina individuella förutsättningar och vilket resultat som kan förväntas.

2400 kr

Botox argrynka / glabella

Vertikal rynka som ofta kan uppstå mellan ögonbrynen. Genom att man med botox får musklerna som orsakar rynkan att slappna av kan man få bort denna. Finare linjer som ibland bildats kan förbättras på sikt av peeling och hudens naturliga förnyelseprocess.

2400 kr

Botox kråksparkar

Horsontella rynkor som uppstår på sidan av ögonen, till en början vanligen när man skrattar och ler. Med tiden blir dessa ofta synliga hela tiden. Med botox fås ett litet område att bli avslappnat och detta har vanligen mycket god effekt på de här rynkorna.

Flera områden botox kan med fördel kombineras och ger då möjlighet till lägre pris enligt följande: 1 område 2400, 2 områden 2900, 3 områden 3400.

2400 kr

Filler nasolabiala fåran / näslinjen

Fåran som går från näsvingen ner mot mungipan kan, med ålder eller minskat underhudsfett, bli djupare och mer markerad. Denna går att släta ut med hjälp av filler i form av hyaluronsyra som injiceras under huden. För ett naturligt resultat bör man inte göra området helt utslätat och detta kan man diskutera vid konsultationen innan behandlingen.

2400 kr

Filler marionettlinjer / mungipor

Vertikala / sneda fåror som börjar nära mungiporna och löper nedåt. Dessa går vanligen att åtgärda med filler. Typiskt fås en markant förbättring med mindre djup eller helt utslätad fåra.

2400 kr

Filler läppar

I en behandling kan man ge upp till 1 ml beroende på vad som blir estetiskt rätt för just dig. Det går att fördela materialet på olika sätt för att få olika typer av effekt som tex kantmarkering, volym eller ”puteffekt”.

2400 kr

Filler kinder

En kindbehandling med filler går att fördela för att få mer markerade kindben eller mer kindvolym. 1-2 ml rekommenderas.

2400 kr