Aktuella erbjudanden!

Just nu har vi 10% rabatt på ”Exempelprodukt”!

Aktuella erbjudanden!

Just nu har vi 15% rabatt på ”Exempelprodukt”!

Hudvård

Exuviance Ansiktsbehandling

75 min

Rengörande och återfuktande behandling, hudanalys, peeling med AHA, portömning, brynen plockas och formas, ansikts- och handmassage, fuktmask och dagkräm.

950 kr

Exuviance Ansiktsbehandling

55 min

Rengörande och återfuktande behandling som skyddar huden. Huden rengörs, hudanalys utförs, peeling med AHA-syra portömning, ansiktsmassage, djuprengörande mask,serum, efterbehandlande créme.

750 kr

Exuviance Retinolpeeling

25 min

Retinolpeelingen passar för alla hudtyper som är i behov av förnyelse. Den intensiva behandlingen kan användas för att jobba på olika typer av hudtillstånd, såsom linjer och rynkor, ojämn pigmentering och förlorad spänst. Retinol ger även goda resultat på en aknebenägen hud. Peelingen minimerar synbarheten av akneärr och postinflamatorisk hyperpigmentering. I behandlingen ingår: Rengöring, massage, mask och Radiance Peel (Retinolpeeling).

1100 kr

Anti-Age behandling

55 min

För dig med mogen och torr hy, Rengöring utförs, revitalizing antioxidant peel booster, peeling med AHA, lätt portömning, brynen plockas, ansiktsmassage, guldmask och specialkräm

790 kr

Exuviance AHA/PHA-behandling (finns även som kur)

30 min

Förbättrar hudens lyster, motverkar acne, ojämn pigmentering och rynkor. Huden rengörs, hudanalys utförs, peeling med AHA/PHA, serum och avslutande produkter.

Denna behandling utförs med fördel 6-10 ggr med 1-4 veckors mellanrum. Detta gör att intensiteten ökar, och är bra för dig som relativt snabbt vill komma till rätta med något specifikt hudproblem.

Pris för 6ggr 2250 kr

450 kr

Guldmask behandling

25 min

Lyxig fuktgivande behandling som ger en intensiv antiåldrande effekt, jämnar ut hudens struktur och ger en uppstramande effekt

420 kr

C-vitamin behandling

25 min

Lystergivanade C-vitamin behandling. För trött och glåmig hud!

550 kr

Dermastamp behandling

Senaste teknologin för microneedling

E-Dermastamp Munrynkor

690 kr

E-Dermastamp Ögonrynkor

890 kr

E-Dermastamp Mun & Ögon

1290 kr

E-Dermastamp Full Face

1800 kr

Enerpeel

Kemisk Peel. Läs mer här.

990 kr

Enerpeel Eye & Lip Ögonkur

4 behandlingar á 30 min

Inklusive kompletterande créme.

3 000 kr

Icepeel

IcePeel kombinerar 2 effektiva teknologier, Kemisk Peeling och Cryoterapi, som tillsammans ger Din hud omedelbart hudföryngrande effekt. Behandlingen är behaglig, snabb och resultatinriktad. Kan med fördel upprepas som kur för djup- och långtidsverkande resultat.

1 190 kr

Massage

30 min

En behandling för din trötta rygg. Exuviance behandlande massagekräm med PHA som återfuktar, peelar och stimulerar hudens cellförnyelse.

450 kr