Aktuella erbjudanden!

Just nu har vi 10% rabatt på ”Exempelprodukt”!

Aktuella erbjudanden!

Just nu har vi 15% rabatt på ”Exempelprodukt”!

Varumärken

Exuviance

Exuviance är en medicinskt hudvårdsserie som är baserat på vetenskapliga studier samt forskning. Produkterna innehåller bl.a AHA/PHA syra som finns naturligt i kroppen och gör underverk i din hudvård.

Företaget ligger i Princeton, New Jersey (USA) och har patent på AHA syra samt neoGlukosamin. Detta gör att andra hudvårdsmärken med bl.a AHA syra måste betala Exuviance för att få ”kopiera” deras hudvårdsserie, vilket i sin tur gör att Exuviance alltid kan hålla förhållandevis låga priser.

Produkterna innehåller NeoGlukosamin som är en kroppsegen substans som finns i bland annat ledvätska och hud. NeoGlucosamin har kliniskt bevisats ha anti-åldrande egenskaper för huden och är en unik ingrediens i Exuviance hudvårdsprodukter. NeoGlucosamine gör linjer och rynkor i ansiktet mindre framträdande. Ger jämnare hudton. Förbättrar hudens struktur med 30 % enligt vetenskapliga studier.

Handla dina Exuviance professional produkter här!

Waterclouds

Waterclouds är ett svenskt hårvårdsmärke som är utvecklat av en grupp personer med gedigen bakgrund i frisörbranschen. Produkterna från Waterclouds produceras i Sverige och är speciellt framtagna för det typiskt skandinaviska håret. Genom erfarenhet och kunskap har Waterclouds framställt en serie med speciellt utvalda ingredienser för varje enskild produkt.

Waterclouds vision har varit att skapa ett närproducerat och högkvalitativt hårvårdsmärke som tar hänsyn till miljön utan att kompromissa om kvalitén. Flaskan är tillverkad i nedbrytbar plast och produkterna är helt parabenfria.

”Frida är en riktig glädjespridare. Hon ger mycket positiv energi och ger dessutom sköna och proffsiga behandlingar.”

Anna Berg

”Hon ger det där lilla extra!
Jag har aldrig känt mig så väl omhändertagen som hos Frida!”

AnnaClara Lindahl

”Mina regelbundna behandlingar hos Frida ger mig full energi och får mig att må bra”

Åsa Rudberg

”Man känner verkligen att Frida är fullständigt närvarande och bryr sig om den hon behandlar”

Christina Andersson